Welkom bij Technologie

Hier staan alle  blogs die gaan over technologie en mijn perspectief daarop.
Elke dag opnieuw werk ik met verschillende soorten apps en software.
Graag deel ik mijn tips via deze blogs

Veel leesplezier

Recente blogs over Technologie

close up photo of white and black journal
Technologie
Sander

Ontdek Upnotes

Leestijd: 4 minuten Ontdek Upnotes, de ultieme notitie-app voor studenten, professionals en creatievelingen. Organiseer, creëer en synchroniseer moeiteloos al je ideeën!

Lees verder »
an artist s illustration of artificial intelligence ai this image represents how machine learning is inspired by neuroscience and the human brain it was created by novoto studio as par
Technologie
Sander

Hoe ik mijn eigen ‘second brain’ maak in TickTick

Leestijd: 2 minuten TickTick is een handige organisatie-app die mensen met autisme kan helpen om hun taken en gedachten te organiseren. Door een overzichtelijke takenlijst te maken, gebruik te maken van tags en labels, herinneringen in te stellen, de kalenderweergave te gebruiken en te experimenteren met verschillende functies, kunnen gebruikers een effectief ‘second brain’ creëren. Het regelmatig bijwerken van deze ‘second brain’ helpt bij het verminderen van stress en het verhogen van de productiviteit. Met TickTick kunnen mensen met autisme meer rust en structuur vinden in hun dagelijks leven.

Lees verder »
close up photo of gray laptop
Technologie
Sander

Airtable: Jouw Gids naar Organisatorisch Succes met ASS

Leestijd: < 1 minuut Ontgrendel organisatorisch succes met Airtable, jouw veelzijdige digitale assistent voor gegevensbeheer. Ontdek de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid die dit platform biedt, speciaal afgestemd op de behoeften van individuen met ASS. Leer hoe aanpasbaarheid, sjablonen en automatisering jouw leven kunnen verrijken. Lees mijn persoonlijke succesverhaal en laat Airtable jouw gids zijn naar een georganiseerder, gestructureerder en bevredigender leven. Ontdek vandaag nog de kracht van Airtable met deze vriendelijke en inspirerende gids van AutiBrains.

Lees verder »
hands, ipad, tablet-820272.jpg
Technologie
Sander

Technologie en Autisme

Leestijd: 4 minuten Deze blog gaat over hoe technologie een hulpmiddel kan zijn voor mensen met autisme. De blog geeft enkele voorbeelden van applicaties.

Lees verder »
cog wheels, gear wheels, machine-2125169.jpg
Technologie
Sander

Waarom ik fan ben van Notion

Leestijd: 3 minuten Onlangs schreef ik een blog over Notion en wat je er allemaal mee kan.
Vandaag wil ik het met jullie hebben over waarom ik Notion een geweldige tool vindt en waarom ik daar enthousiast over ben.

Lees verder »
phone, android, apps-1869510.jpg
Technologie
Sander

Hoe Notion kan helpen bij autisme

Leestijd: 3 minuten Notion is een online tool die je kan gebruiken om allerlei soorten informatie te organiseren, delen en bewerken. Je kan er bijvoorbeeld notities, takenlijsten, agenda’s,

Lees verder »
Enable Notifications OK No thanks