Mijn perspectief op 2 To Do apps

Working Time 7486706 1920

Sinds afgelopen week ben ik op 2 apps gestuit die mij echt helpen.

Ik ben er laaiend enthousiast over en deel graag met jullie waarom ik het  geweldige apps vindt.

Microsoft To Do is een handige tool om je dagelijkse taken en to-do lijstjes te organiseren.
Het is gratis en je kunt het gebruiken op je telefoon, tablet, laptop of computer wat ik zelf erg prettig vindt, want hebt overal toegang tot je lijstjes.

Dus nu gebruik ik het graag om mijn dag te plannen en om ervoor te zorgen dat ik niets belangrijks vergeet. Je kunt je takenlijstjes categoriseren en sorteren op datum, prioriteit en nog veel meer. Bovendien kun je herinneringen instellen om ervoor te zorgen dat je op tijd aan je taken begint.

Een van de handigste functies van Microsoft To Do is dat het synchroniseert met andere Microsoft-apps zoals Outlook, zodat je al je taken op één plek hebt. Dit maakt het gemakkelijk om je dag te plannen en je taken bij te houden, en het maakt niet uit welk apparaat je dus gebruikt.

Ik vind  Microsoft To Do een geweldige tool om georganiseerd te blijven en efficiënter te werken.

Als je op zoek bent naar een manier om je dagelijkse taken te organiseren, raad ik het zeker aan om het eens te proberen!

 

Een andere app die ik met jullie wil delen is Todoist.

Todoist is een populaire app om je taken en to-do lijstjes te organiseren. Het is beschikbaar op zowel desktop als mobiel en biedt verschillende handige functies om je productiviteit te verhogen.

Een van de belangrijkste kenmerken van Todoist is dat het je taken op een intuïtieve manier organiseert, door het gebruik van labels, projecten en prioriteiten. Hierdoor kun je eenvoudig bijhouden welke taken belangrijk zijn en wanneer ze af moeten zijn. Daarnaast kun je notities toevoegen aan je taken om extra context te geven en deadlines instellen zodat je nooit een taak vergeet.

Todoist biedt ook integraties met andere apps en tools, zoals Gmail, Slack en Google Agenda. Hierdoor kun je je takenlijstjes integreren in je dagelijkse workflow en productiever zijn.

Ik vindt dat Todoist een eenvoudig te gebruiken app is die je kan helpen georganiseerd te blijven en efficiënter te werken.

Het is ideaal voor zowel persoonlijk als professioneel gebruik en kan je helpen om je productiviteit te verhogen en je takenlijstjes beter te beheren

Sinds kort gebruik ik Todoist om mijn taken beter te beheren, simpelweg omdat ik erachter ben gekomen dat Todoist net even wat lekkerder werkt dan Trello. Niet dat Trello dan een slechte tool is, maar een lijstje werkt lekkerder en makkelijker omdat je het kan afstrepen, en dat werkt positief op je brein.

Microsoft to do gebruik ik om al mijn privé taken te beheren samen met mijn papieren planner van structuurjunkie.

Todoist gebruik ik voor mijn werk, vooral via mijn laptop omdat het praktischer is. Beide apps zijn krachtige tools als je ze effectief kunt gebruiken. 
Dus yes, ik ben blij met deze apps.

Ben je nu nieuwsgierig geworden naar deze 2 apps? Of maak je gebruik van een andere app?
Laat mij het weten via het contactformulier of stuur een berichtje via Instagram.

 

Bedankt voor het lezen van deze blog,

Enable Notifications OK No thanks