Mijn blog pagina

Van harte welkom op mijn blogpagina.

Hier staan alle gepubliceerde blogs over verschillende onderwerpen geschreven vanuit het perspectief van autisme.

 

Veel lees plezier!

Wereld van Autisme

Klik op onderstaande knop om naar mijn blogs te gaan voor Wereld van Autisme

Technologie blogs

Klik hier om naar mijn blogs te gaan over Technologie

Alle overige blogs

pexels-photo-935977-935977.jpg
Standaard
Sander

Autisme en communicatie

Leestijd: 5 minuten Soms heb je van die periodes dat het even wat minder gaat, vergelijkbaar met een golfslag. Je hebt rustige golfbewegingen, dat betekent dat er stabiliteit

Lees verder »
pexels-photo-750225-750225.jpg
Standaard
Sander

Autisme en het Hebben van een Burn-out

Leestijd: 5 minuten Burn-out is een term die steeds vaker in onze moderne samenleving voorkomt. Het verwijst naar een toestand van extreme vermoeidheid, zowel lichamelijk als geestelijk, vaak veroorzaakt door langdurige stress en overbelasting.

Lees verder »
pexels-photo-1087735-1087735.jpg
Standaard
Sander

Autisme en HSP

Leestijd: 4 minuten Welkom bij een nieuwe blog. Vandaag neem ik je mee in een verkenning van Hoogsensitiviteit (HSP) en Autisme Spectrum Stoornis (ASS).

Lees verder »
chess piece
Standaard
Sander

Ontdekken van Passies en Talenten: Een Gids

Leestijd: 2 minuten Ontdek hoe mensen met autisme hun passies en talenten kunnen verkennen en ontwikkelen door middel van hobby’s. Deze gids biedt waardevolle inzichten en praktische tips om structuur te bieden, uitdagingen te overwinnen en verborgen talenten te onthullen, waardoor een vervullend leven mogelijk wordt.

Lees verder »
focus photography of sea waves
Standaard
Sander

De Oceaan van het Leven

Leestijd: 2 minuten Golfbewegingen Soms heb je van die periodes dat het even wat minder gaat, vergelijkbaar met een golfslag. Je hebt rustige golfbewegingen, dat betekent dat er

Lees verder »
assorted color bricks
Standaard
Sander

Alles Wat Je Moet Weten Over Autisme

Leestijd: 2 minuten Autisme is een neurologische variatie die van invloed is op hoe mensen informatie verwerken en communiceren. Het komt voor in verschillende gradaties en uitingen, met diverse kenmerken zoals sterke interesses, sensorische uitdagingen en sociale interactie-uitdagingen. Ondanks deze verschillen streeft men naar acceptatie en inclusie van alle neurodiverse individuen. Door begrip en geduld kunnen bruggen worden gebouwd naar verbondenheid en een wereld waarin diversiteit wordt gevierd. Autisme is slechts een van de vele manieren waarop mensen uniek zijn, en het omarmen van deze diversiteit leidt tot een inclusievere samenleving.

Lees verder »
black and white dentist chair and equipment
Standaard
Sander

Een Stralende Glimlach: Mijn Succesvolle Tandarts Ervaring met Autisme

Leestijd: 2 minuten Ontdek mijn persoonlijke reis naar een succesvol tandartsbezoek met autisme. Leer hoe voorbereiding, een vertrouwde omgeving, stapsgewijze aanpak, communicatie, zelfzorg en een positieve mindset de sleutel zijn tot een ontspannen tandartservaring. Laat je inspireren en krijg het zelfvertrouwen om met een stralende glimlach de tandartspraktijk binnen te stappen.

Lees verder »
close up photo of medicinal drugs
Standaard
Sander

Alles wat je moet weten over Autisme en Medicatie

Leestijd: 2 minuten Leer meer over het gebruik van medicatie voor autisme op AutiBrains.nl. Ontdek hoe medicatie kan helpen bij het verminderen van symptomen zoals angst en concentratieproblemen. We bespreken ook alternatieve behandelopties en benadrukken het belang van zelfzorg. Lees verhalen van anderen, ontvang waardevolle tips en vind ondersteuning voor jouw persoonlijke reis met autisme.

Lees verder »

Hallo daar !
Leuk je te ontmoeten.

Schrijf je in om elke maand onze nieuwsbrief te ontvangen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Enable Notifications OK No thanks